Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel HOT Grillmaster(team) of the Companyshow

HOT Grillmaster(team) of the Companyshow

€0,00
op voorraad
Deze bbq workshop is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun medewerk(st)ers alles over bbq willen laten leren kennen, met daarin een spannend competitie-element.
HOT BARBECUES AND SMOKERS.
  • Vandaag besteld, binnen 2 tot 4 dagen in huis
    Niet op voorraad? Binnen 2 weken geleverd.
  • Duidelijke garantie regeling
    Zie de garantie voorwaarden.
  • Persoonlijke service
    Neem gerust contact met ons op!
  • Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding
    Wij hanteren scherpe prijzen
Beschrijving

Inhoud

Voor bedrijven die in hun medewerk(st)ers in besloten sfeer de geheimen van het barbecueën willen laten leren kennen en daar een spannend competitie-element aan willen verbinden. Met groepsopdrachten die verbindend werken. Gericht op het organisch ontstaan van onderlinge samenwerking. Wie is de leider? Wie zijn de volgers en wie zijn de muurbloempjes? 
Na een inleiding door onze Grillmaster Prof worden groepen ingedeeld. Op basis van toeval of op basis van een tevoren gemaakte keuze. Iedere groep van 8 deelnemers krijgt de opdracht een voor-, vis- en vlees hoofd- en een nagerecht te bereiden op onze LANDMANN Barbecues en Smokers.
Onze professionele grillmasters houden het proces (hygiëne, domme fouten, gebruik juiste ingrediënten, garing van de gerechten) in de gaten. Maar de deelnemers moeten het zelfstandig doen, zelf uitvinden. Receptuurkaarten vormen de basis. De deelnemende teams worden door een deskundige jury beoordeelt op netheid en snelheid van werken, het juiste gebruik van de BBQ-technieken, temperatuur en smaak. Dat doen ze door de gerechten aan de jury te tonen en te laten proeven. De jury geeft cijfers en maakt van ieder gerecht een foto. Aan het eind van de avond kan iedereen zien (aan de hand van geprojecteerde foto’s) door wie, welke gerechten gemaakt zijn. Eén team wordt tot GRILMASTERTEAM OF THE COMPANY uitgeroepen. Iedereen heeft smakelijk gewerkt. Er zijn dus geen verliezers.

De groepsgrootte moet minimaal 36 zijn en kan maximaal tot en met 64 personen.

 

Programma

  • 17.00 uur: Ontvangst met een smakelijke barbecue snack en welkomstdrankjes. 
  • 17.30 uur: Uitleg programma, soorten barbecues, aansteken, brandstof en gebruik van rookpaanders, rookchips, hout en houtskool. Welke gerechten worden gerookt of gegrild?
    Indelen GRILLMASTER TEAMS.
  • 18.00 uur: Groepen van circa 8 personen bereiden ieder half uur een nieuw gerecht. Het eindresultaat tonen ze aan “de jury” die de gerechten ook proeft. De groep eet de zojuist bereidde gerechten zelf op zodat er een smakelijke afwisseling tussen werk- en eetmomenten ontstaat.
  • 20.30 uur: Wrap-off time. Onze Grillmasters bereiden op de BIG LANDMANN een smakelijke appeltaart welke met schepijsjes en verschillende toppings gepresenteerd wordt terwijl de jury en de grillmasters die de groepen begeleiden beraadslagen. Onze HOT RESIDENT DJ “PUMPS UP THE VOLUME” als start voor het feest dat komen gaat.
  • 21.00 uur: Jurering: aan de hand van foto’s en de juryrapporten worden de resultaten van de groepen beoordeelt. Samenwerking, eindresultaat, presentatie, smaak vormen de basis aan de hand waarvan het winnende GRILLMASTER OF THE COMPANY TEAM bekend wordt gemaakt en de GRILLMASTER OF THE COMPANY SKIRTS krijgen uitgereikt.
  • 21.15 uur: HOT PARTYTIME. De HOT RESIDENT DJ draait de volume knop nog verder open. Het feest kan beginnen.
  • 23.00 uur: Zelfs aan een smakelijke en feestelijke avond als deze komt een einde. Alle deelnemers ontvangen bij vertrek een HOT Grillmaster Certificaat als bewijs van deelname. U ontvangt ook een mooi grill schort ter waarde van € 50,-

 

Locatie

HOT Barbecues & Smokers is gevestigd op de Kabelweg 42 in Amsterdam. Naast een LANDMANN Barbecue Showroom beschikken we hier over ons unieke BBQ Square waar de workshops binnen en buiten in een ongeëvenaarde sfeer plaatsvinden.

 

Aanmelding

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om online u aan te melden voor een workshop. U kunt de tickets kopen en om u aan te melden verzoeken wij u om contact op te nemen met ons via de mail ([email protected]) of bel ons op 020-2101206.

Niveau Beginner en gevorderden
Technieken Gebruik van houtskool bbq's en smokers. Direct en indirect grillen en roken
Aantal deelnemers minimaal 36 - maximaal 64 (voor grotere groepen is een aangepast programma mogelijk)
Data Neem contact met ons op
Tijdstip 17.00 t/m 23.00
Locatie HOT Barbecues & Smokers Square, Kabelweg 42 Amsterdam
Inschrijving Neem contact met ons op
HOT Gift Ontvang een grill schort ter waarde van € 50,-
Prijs € 129,- per persoon bij 64 deelnemers (excl. BTW en DJ)
Meer informatie Mail naar [email protected] of bel met 020-2101206