Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
HOT BARBECUES & SMOKERS
  • Inloggen
  • HOT DEALS
  • Gas BBQ'S
    • Triton
    • Overige gas BBQ'S
  • Houtskool BBQ'S
    • Kepler
    • Overige houtskool BBQ'S
  • Smokers
    • Tennessee Smoker
    • Vinson Smoker
  • Kamado-grill
  • Pellet Kettle
  • Accessoires
    • BBQ opstarten en aansteken
    • Grillen en bereiden
      • Roken
      • Pure Lijn: BBQ Tools
      • Bescherming voor u
    • Beschermingshoezen
    • Reinigings- en verzorgingsmiddelen
    • Thermometer
  • Outdoor Cooking
  • Not Just BBQ
    • Rubs
    • Shakers
    • Grinders
      • Salt & Pepper
    • Marinades
    • Seasonings
      • Chili Seasonings
    • Sauces
      • Hot Sauces
      • Beer Mustard
    • Marshmallows
    • Serving Boards
    • Giftsets
  • Recepten
    • Gegrilde zalm met sinaasappel & asperges
    • Malse kippendijen met cajunkruiden & koolsalade
    • 'Smokey' karbonades met pittige aardappelen
  • Merken
  • Nederlands
    • Nederlands
    • Deutsch
    • Français
  • Vergelijk producten
  • Verlanglijst
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Inloggen Wachtwoord vergeten?
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Account aanmaken
  • NL
    • NL
    • DE
    • FR
  • menu
HOT BARBECUES & SMOKERS
Hallmark
  • 0
Bekijk alle resultaten (0)
Geen producten gevonden...
  • HOT DEALS
  • Gas BBQ'S
    • Triton
    • Overige gas BBQ'S
  • Houtskool BBQ'S
    • Kepler
    • Overige houtskool BBQ'S
  • Smokers
    • Tennessee Smoker
    • Vinson Smoker
  • Kamado-grill
  • Pellet Kettle
  • Accessoires
    • BBQ opstarten en aansteken
    • Grillen en bereiden
      • Roken
      • Pure Lijn: BBQ Tools
      • Bescherming voor u
    • Beschermingshoezen
    • Reinigings- en verzorgingsmiddelen
    • Thermometer
  • Outdoor Cooking
  • Not Just BBQ
    • Rubs
    • Shakers
    • Grinders
      • Salt & Pepper
    • Marinades
    • Seasonings
      • Chili Seasonings
    • Sauces
      • Hot Sauces
      • Beer Mustard
    • Marshmallows
    • Serving Boards
    • Giftsets
  • Recepten
    • Gegrilde zalm met sinaasappel & asperges
    • Malse kippendijen met cajunkruiden & koolsalade
    • 'Smokey' karbonades met pittige aardappelen
  • Merken
Home Recepten Gegrilde zalm met sinaasappel & asperges
Klantenservice
  • HOT DEALS
  • Gas BBQ'S
    • Triton (6)
    • Overige gas BBQ'S (5)
  • Houtskool BBQ'S
    • Kepler (3)
    • Overige houtskool BBQ'S (4)
  • Smokers
    • Tennessee Smoker (5)
    • Vinson Smoker (4)
  • Kamado-grill
  • Pellet Kettle
  • Accessoires
    • BBQ opstarten en aansteken (12)
    • Grillen en bereiden (49)
      • Roken (11)
      • Pure Lijn: BBQ Tools (13)
      • Bescherming voor u (2)
    • Beschermingshoezen (13)
    • Reinigings- en verzorgingsmiddelen (6)
    • Thermometer (6)
  • Outdoor Cooking
  • Not Just BBQ
    • Rubs (9)
    • Shakers (6)
    • Grinders (9)
      • Salt & Pepper (3)
    • Marinades (4)
    • Seasonings (10)
      • Chili Seasonings (4)
    • Sauces (10)
      • Hot Sauces (3)
      • Beer Mustard (2)
    • Marshmallows (4)
    • Serving Boards (4)
    • Giftsets (6)
  • Recepten
    • Gegrilde zalm met sinaasappel & asperges (0)
    • Malse kippendijen met cajunkruiden & koolsalade (0)
    • 'Smokey' karbonades met pittige aardappelen (0)

Gegrilde zalm met sinaasappel & asperges

Ingrediënten 

Voor 4 personen

  • 600 gram Zalmfilet
  • 2 Bossen groene asperges, uiteinden verwijderd
  • 1 Sinaasappel (of citroen) in plakjes

Gebruik de onderstaande Not Just BBQ producten

  • Fish Grinder
  • Beer Mustard Orange
  • Garlic & Herb Shaker

Grillmethode

  • Direct
  • 190-210°C
  • Deksel open

Optioneel

  • Dip de zalm in de heerlijke Ginger Wasabi saus voor een extra kick

Bereidingswijze

  1. Dep de zalm droog met keukenpapier en verwijder eventuele graten.
  2. Kruid de zalm met de ‘Fish grinder’ en plaats de vis direct op de hete grill voor 10-15 minuten samen met de groene asperges. Keer de zalm en asperges na 5 minuten om en gebruik een kleine kwast om de zalm licht in te smeren met ‘Orange Mustard’.
  3. Schud de ‘Garlic & Herb’ mix over de asperges en keer ze nogmaals om tot ze mooie grillstrepen hebben.
  4. Keer na 5 minuten de zalm weer om en smeer de overgebleven kant in met mosterd
  5. Serveer de zalm met de asperges en plakjes sinaasappel.
HOT BARBECUES & SMOKERS

  • Telefoon+31 20 210 12 06
  • Mail[email protected]
Klantenservice
  • Welk type barbecue?
  • Zekerheids Garantie
  • Reserve onderdelen
  • Your world of barbecues
  • Over ons
  • Algemene voorwaarden
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Bestellen en betalen
  • Verzending & Levering
  • Klantenservice
  • Sitemap
Categorieën
  • HOT DEALS
  • Gas BBQ'S
  • Houtskool BBQ'S
  • Smokers
  • Kamado-grill
  • Pellet Kettle
  • Accessoires
  • Outdoor Cooking
  • Not Just BBQ
  • Recepten
Mijn account
  • Registreren
  • Mijn bestellingen
  • Mijn tickets
  • Mijn verlanglijst
  • Vergelijk producten
© Copyright 2023 HOT BARBECUES & SMOKERS - Powered by Lightspeed - Theme by Shopmonkey
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »