Gegrilde zalm met sinaasappel & asperges
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 600 gram Zalmfilet
- 2 Bossen groene asperges, uiteinden verwijderd
- 1 Sinaasappel (of citroen) in plakjes
Gebruik de onderstaande Not Just BBQ producten
- Fish Grinder
- Beer Mustard Orange
- Garlic & Herb Shaker
Grillmethode
- Direct
- 190-210°C
- Deksel open
Optioneel
- Dip de zalm in de heerlijke Ginger Wasabi saus voor een extra kick
Bereidingswijze
- Dep de zalm droog met keukenpapier en verwijder eventuele graten.
- Kruid de zalm met de ‘Fish grinder’ en plaats de vis direct op de hete grill voor 10-15 minuten samen met de groene asperges. Keer de zalm en asperges na 5 minuten om en gebruik een kleine kwast om de zalm licht in te smeren met ‘Orange Mustard’.
- Schud de ‘Garlic & Herb’ mix over de asperges en keer ze nogmaals om tot ze mooie grillstrepen hebben.
- Keer na 5 minuten de zalm weer om en smeer de overgebleven kant in met mosterd
- Serveer de zalm met de asperges en plakjes sinaasappel.