Malse kippendijen met cajunkruiden & koolsalade
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 8 Kippendijen
- 200 gram Wortels, julienne gesneden
- 200 gram Witte en rode kool, in dunne plakjes
- 1 Rijpe mango, julienne gesneden
- 1 Rode ui, in dunne plakjes
Gebruik de onderstaande Not Just BBQ producten
- Louisiana Cajun Rub
- Sweet & Spicy BBQ Marinade & Sauce
- Mango Chili Sauce
Grillmethode
- Direct
- 190-210°C
- Deksel open of dicht
Optioneel
Voeg Spicy Smoking Wood toe tussen de kolen voor extra aroma. Volg de instructies op de verpakking.
Bereidingswijze
- Strooi de ‘Louisiana Cajun’ rub royaal over de kippendijen.
- Leg de kippendijen direct op de hete grill voor 15-20 minuten en keer ze regelmatig om tot ze een kerntemperatuur hebben bereikt van 85°C.
- Doe ondertussen de gesneden groenten en mango in een grote kom en meng met 3-5 eetlepels ‘Mango Chili sauce’.
- Smeer zodra ze klaar zijnde kippendijen in met een paar eetlepels ‘Sweet & Spicy’ barbecuesaus en laat ze nog een extra minuut op de grill liggen om te karameliseren.
- Serveer de kippendijen met de koolsalade en geniet!