Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 8 Kippendijen
  • 200 gram Wortels, julienne gesneden
  • 200 gram Witte en rode kool, in dunne plakjes
  • 1 Rijpe mango, julienne gesneden
  • 1 Rode ui, in dunne plakjes

Gebruik de onderstaande Not Just BBQ producten

  • Louisiana Cajun Rub
  • Sweet & Spicy BBQ Marinade & Sauce
  • Mango Chili Sauce

Grillmethode

  • Direct
  • 190-210°C
  • Deksel open of dicht

Optioneel

Voeg Spicy Smoking Wood toe tussen de kolen voor extra aroma. Volg de instructies op de verpakking.

Bereidingswijze

  1. Strooi de ‘Louisiana Cajun’ rub royaal over de kippendijen.
  2. Leg de kippendijen direct op de hete grill voor 15-20 minuten en keer ze regelmatig om tot ze een kerntemperatuur hebben bereikt van 85°C.
  3. Doe ondertussen de gesneden groenten en mango in een grote kom en meng met 3-5 eetlepels ‘Mango Chili sauce’.
  4. Smeer zodra ze klaar zijnde kippendijen in met een paar eetlepels ‘Sweet & Spicy’ barbecuesaus en laat ze nog een extra minuut op de grill liggen om te karameliseren.
  5. Serveer de kippendijen met de koolsalade en geniet!