Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 4 Varkenskarbonades
  • 1 kg Aardappelen om te roosteren, in partjes
  • Scheut olijfolie

Gebruik de onderstaande Not Just BBQ producten

  • Smoked African Paprika
  • Spicy Chip Shaker
  • Chilli Garlic Sauce

Grillmethode

  • Direct
  • 190-210°C
  • Deksel open

Optioneel

Strooi wat vuurkruiden tussen de kolen voor een extra rokerige smaak.

Bereidingswijze

  1. Doe een scheut olijfolie in een aluminium schaal en plaats op een hete barbecue. Voeg zodra de olie heet is de aardappelpartjes toe en schud tot alles goed bedekt is met olie. Laat de aardappelen 20-30 minuten roosteren tot ze goudbruin zijn en schud ze tussentijds een paar keer om.
  2. Dep de karbonades droog met wat keukenpapier en bestrooi ze met 'Smoked African Paprika' seasoning. Leg ze naast de aardappelen op de grill voor 10-15 minuten en keer ze regelmatig om.
  3. haal de karbonades van de grill en laat ze 5 minuten rusten.
  4. Schudt de 'Spicy Chip' kruiden over de hete aardappelen en serveer met 'Chilli Garlic' saus.