Met het merk LANDMANN kiest u voor een kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van zult hebben. Maar welk type barbecue past het beste bij uw wensen, uw culinaire ambities en bij uw budget?

 

Houtskool Barbecues
Het grillen op houtskool BBQ's wordt ieder seizoen populairder. HOT BARBECUES & SMOKERS verkoopt verschillende types LANDMANN houtskool BBQ'S waaronder de Kamado's (Big Landmann), Ketel BBQ'S (o.a. Kepler) en BBQ's voor speciale doeleinden.

 

Gas Barbecues
De geavanceerde gas BBQ'S van LANDMANN zijn er van klein tot groot, voor op het balkon of als complete buitenkeuken. Met twee tot en met vijf branders (Triton lijn), met of zonder zijbrander. 

 

SMOKERS VIER IN ÉÉN
De LANDMANN Smokers uit de Tennessee en Vinson serie bieden vier functies in één. Ideaal voor de grillmaster die wil afwisselen in de bereiding van zijn gerechten.

1.Grotere stukken vlees kunnen in de grillkamer bij 130 °C worden bereid gebruikmakend van hout als brandstof.
2. Op houtskool kan vis, vlees of gevogelte indirect gegrild worden bij 150 - 200 graden.
3. Gebruikmakend van houtchips met verschillende aroma's is een smoker een ideaal instrument om ham of vissoorten te roken op lage temperaturen (15 - 85 °C).
4. En dan kunt u tot slot op hoge temperatuur (250 - 280 °C) van hamburgers tot steaks snel grillen op houtskool.

Kortom een LANDMANN Smoker is voor de grillmaster die zijn gasten telkens culinair wil verrassen.