LANDMANN Barbecues en Smokers zijn kwaliteitsproducten. LANDMANN is overtuigt van die kwaliteit en hanteert daarom onderstaande, model-afhankelijke, garantieregeling. Deze garantie heeft betrekking op de fabrieksgarantie en doet niets af aan de wettelijke garantie.

Wettelijke garantie
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Garantie levering
Wij staan garant voor de kwaliteit van uw bestelling. Mocht uw bestelling onverhoopt beschadigd, incompleet of foutief geleverd worden, dan vragen wij u om dit zo snel mogelijk (het liefst binnen 8 dagen) nadat u het gebrek opgemerkt hebt retour te zenden of terug te brengen naar ons vestigingsadres in Oudkarspel. Nadat wij het product ontvangen hebben, ruilen wij dit voor u om, of ontvangt u van ons het volledige bedrag, inclusief administratie- en verzendkosten, terug.

 

Fabrieksgarantie
BIG LANDMANN
20 Jaar garantie op de keramische mantel.

Tennessee en Vinson Smoker
2 Jaar garantie op de gehele barbecue.

Pellet Kettle
2 Jaar garantie op de gehele barbecue.

Kepler Kogelgrill serie
10 Jaar garantie op deksel en vuurbak tegen doorroesten en doorbranden.

Avalon en Miton serie
10 Jaar garantie op deksel, grillrooster en grillplaat tegen doorroesten..

Triton en Rexon serie
10 Jaar garantie op grillrooster en grillplaat tegen doorroesten.

Pantera
10 Jaar garantie op deksel, grillrooster en grillplaat tegen doorroesten.
 
Bovendien
5 Jaar garantie op RVS-brander tegen doorroesten.

Wijzigingen in techniek, design of vrijblijvende adviesprijs voorbehouden. Alle informatie over vermogensgegevens en maten bij benadering. Alle producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en voldoen voor het merendeel aan de geldende normen en richtlijnen.

De LANDMANN Garantie wordt in Nederland gegarandeerd door de importeur van LANDMANN, de firma KEBO-de Heuning BV, Mercuriusweg 26-38, 405 CV Ochten en geldt onverminderd de wettelijke garantie.