Als u een bestelling plaatst bij HOTBARBECUESANDSMOKERS.NL overleggen wij over de gewenste bezorg- of afhaaldatum met u. Zo kunt u bijvoorbeeld onze barbecues en alle accessoires als cadeau-idee ruim van te voren bestellen. Uw bestelling zal dan op de datum die u hebt opgegeven worden afgeleverd. Ideaal als u niet in staat bent een vriend(in) of relatie op de desbetreffende dag persoonlijk te bezoeken! Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdstip op te geven.

 

Verzending en levering
Alle zendingen van HOTBARBECUESANDSMOKERS.NL worden verzorgd door VBEX Full Service Logistics. Zodra uw bestelling door HOTBARBECUESANDSMOKERS.NL is verwerkt, wordt deze overgedragen aan VBEX Full Service Logistics.
Uiteraard kunt u uw bestelling ook gratis af komen halen op ons vestigingsadres aan de Schuit 2 in Oudkarspel. Daar kunt u tijdens het plaatsen van uw bestelling voor kiezen. U laat ons dus weten of u uw bestelling bezorgd wilt hebben of dat u hem komt afhalen. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling bij u terecht komt of voor u klaarstaat.
Zodra uw order is verwerkt, ontvangt u een email van VBEX Full Service Logistics met daarin een track and trace link.

Verzendkosten
Voor het bezorgen van accessoires en producten van LANDMANN rekenen wij een bezorgkosten van € 7,50.
Voor het bezorgen van BBQ's zwaarder dan 20 kg wordt € 40,00 bezorgkosten in rekening gebracht. 

Montageservice
Voor verschillende types Barbecues en Smokers bieden wij montageservice aan. Onze medewerker bezorgt uw bestelling en monteert uw nieuwe aanwinst op de door u gewenste plek (locatie is op de BGG of dient per lift bereikbaar te zijn). Onder het genot van een (door u verzorgd kopje koffie of thee) legt onze medewerker het gebruik en onderhoud van uw nieuwe aanwinst in circa 30 minuten aan u uit.   
Het gebruik van deze montageservice dient bij de bestelling te worden aangegeven aangezien deze verbonden is met de inschakeling van een gespecialiseerde bezorgdienst.
Neem contact met ons op voor meer informatie over deze montageservice of eventuele andere montageopties.

 

Levertijd(en)
Binnen 2-4 werkdagen. Bestellingen van HOTBARBECUESANDSMOKERS.NL worden bezorgd van maandag t/m zaterdag.
Indien u niet thuis bent bij aflevering zal de bezorger een kaart in de brievenbus achterlaten. Hierop staat een telefoonnummer van de bezorgdienst vermeld. Ook kan het voorkomen dat het pakket bij één van uw buren wordt afgegeven. Uiteraard wordt u hiervan ook op de hoogte gebracht d.m.v. een kaart in de brievenbus.

 

Wilt u nog meer weten?
Stel gerust uw vraag per mail aan ons via [email protected] of bel ons op 020-2101206. Of ga terug naar onze klantenservice voor andere onderwerpen.